Skip to main content

Thursd Online Trade Fair 2021

28 oktober 2021

Amsterdam, 28 oktober 2021 – Drie zeer succesvolle edities van de Thursd Online Trade Fair (TOTF) hebben aangetoond dat online beurzen een geweldig podium zijn voor de sierteelt. Dat ze inmiddels niet meer weg te denken zijn bewijst Thursd met de start van de herfsteditie. Vanaf vandaag, donderdag 28 oktober tot en met zondag 7 november komt de sierteeltwereld weer samen op www.thursd.com voor de TOTF2021 Fall Edition.

#TOTF2021 Fall Edition
De Thursd Online Trade Fair (#TOTF2021) is een beurs die alleen online is te bezoeken. Al vanaf de eerste editie in 2020 is gebleken dat grote veredelaars, kwekers en sierteeltgerelateerde bedrijven steeds meer én beter online aanwezig willen zijn. Die trend was al ingezet voor de coronapandemie, en wordt alleen maar versterkt door het nieuwe netwerken dat tegenwoordig voor een groot gedeelte online plaatsvindt.

Online verlengstuk van fysieke beurzen in november
De Thursd Online Trade Fair biedt voor bedrijven die voor online engagement kiezen een perfect platform om producten en diensten onder de aandacht te brengen van sierteeltprofessionals wereldwijd. Ook voor bedrijven die een stand hebben op FHTF of IFTF is de Thursd Online Trade Fair een geweldig en betaalbaar verlengstuk van de investering in de fysieke beurzen. Bijkomend voordeel van een online beurs is dat die niet na drie dagen wordt opgeruimd; alle webpagina’s blijven ook na de TOTF vindbaar op Thursd en worden zo door Google goed geïndexeerd.

De hele wereld volgt Thursd
Thursd, een internationaal online platform met verhalen van en over bedrijven en personen in de sierteelt, is inmiddels een bekend internationaal mediaplatform met bezoekers van over de hele wereld.

#TOTF2021