Skip to main content

Trendz beurs Gorinchem

15 juni 2023

Agra-Wool is aanwezig op de Trendz beurs in Gorinchem van 27 t/m 29 augustus!

Hét inspirerende vakevenement voor woondecoratie & lifestyle. Wat kun je verwachten? Meer trends met een trendpresentatie in samenwerking met topinterieurontwerpers, een designersarea en een uitgebreid aanbod in home deco & lifestyle.

  • Locatie: Franklinweg 2, 4207 HZ Gorinchem
  • Ons standnummer: J114

Trendz is al jarenlang één van de meest toonaangevende vakevents in de Benelux dat onder meer bekend staat om haar vertrouwde focus op het gebied van home deco, gifts, fashion, accessoires & jewelry. Het segment outdoor & flowers, waar het allemaal begonnen is, speelt ook een steeds meer opvallende rol op Trendz en dat is terug te zien in de nieuwe huisstijl.

In samenwerking met TopInterieur Ontwerpers, gaat er een trendpresentatie plaatsvinden met het uitgebreide aanbod in home deco & lifestyle dat te vinden is op het vakevent. Zij ontwerpen en realiseren totaal projecten op het gebied van retail, kantoren en recreatie. Dit jaar geven zij een trend lezing en ontwerpen ze het trendplein die de retailers van Nederland en België gaan inspireren voor een succesvol najaar. 

Daarnaast heeft ook de huisstijl van Trendz een upgrade gekregen. De nieuwe frisse huisstijl onderstreept de nieuwe richting van Trendz: meer trends, kleuren, schoonheid en elegantie met daarin een stijlvolle balans van de hoofdsegmenten. Nog meer trends komen naar Trendz! Onder het motto “samenwerken = versterken”. Meer focus op kleurcombinaties en de ontwikkelingen in de markt vraagt ook om een andere look & feel. Met de nieuwe huisstijl omarmt Trendz de trendkleuren van 2023, die ook samenkomen in de organische vormen van de huisstijl.

Het belooft weer een fantastisch vakevent te worden in een nieuw, fris jasje.

De najaarseditie van Trendz is op zondag 27 augustus te bezoeken van 10.00 – 17.00 uur, op maandag 28 augustus van 10.00 tot 22.00 uur en op dinsdag 29 augustus van 10.00 tot 17.00 uur in Evenementenhal Gorinchem. Voor meer informatie over het bezoeken van het vakevent klik hier.

Bron: trendszvakbeurzen.nl