Skip to main content

Acht prachtige bloemengevels in Londen

Reizen is drie keer zo leuk als er bloemen bij betrokken zijn en deze plekken zijn zeer Instagrammable.

Londen is een design mekka. Vooral voor de entree, waar winkelpuien prachtig worden aangekleed met bloemen om een creatief statement te maken. Deze schattige installaties duiken overal in Londen op in winkels, bakkerijen, restaurants en bars. Hier zijn acht van de mooiste winkels in Londen die je moet zien tijdens je volgende vakantie naar de hoofdstad.

Verbazingwekkende bloemengevels om te bezoeken in Londen
Ben je van plan Londen te bezoeken? Dan moet je zeker een wandeling maken langs deze acht fantastische plekken vol bloemen bij elk van hun etalages. Let op, want je zult helemaal opgebloeid zijn en je opgebloeid voelen als je ze bezoekt.

1. De Churchill Arms
The Churchill Arms, gelegen in het hart van Kensington tussen de Palace Gardens Apartment, de Austen en de Hornton, is een van de meest gefotografeerde winkelpuien van Londen. Deze met bloemen versierde pub staat voor Britse eigenzinnigheid. Als u in de altijd charmante buurt Kensington bent, ga er dan eens langs.

2. De Ivy Kensington Brasserie
De beroemde Ivy Kensington Brasserie in Kensington High Street, dat heel dicht bij de mooie York flat ligt, is ongeveer tien minuten lopen van The Churchill Arms. The Ivy is niet alleen een prachtige locatie voor een foto, maar het is ook een geweldige plek om te genieten van een volledig Engels ontbijt. Je beleeft een heerlijke foodie-ervaring in combinatie met de aanwezigheid van bloemen.

3. 34 Mayfair
Er zijn genoeg fotomomenten in het centrum van het prachtige Mayfair, maar mis 34 Mayfair niet. Je komt in de bloemenhemel en het paradijs tegelijk als je deze locatie bezoekt. Heb je iets mooiers gezien? Dit prachtige grillrestaurant bezuinigt niet op esthetiek, en het staat momenteel vol met bloemen. Dit is ook een geweldige plek voor een fantastische lunch. In het weekend bieden ze de meest verrukkelijke brunch, compleet met een Bloody Mary-kar aan tafel.

4. Neill Strain Floral Couture
Neill Strain Floral Couture, een bekroonde bloemist met de prachtigste buitenexposities die het hele jaar door veranderen, bevindt zich ook in Mayfair. Als je door Londen slentert en langs Buckingham Palace komt voor wat gezelligheid, vergeet dan niet de bloemrijke plekjes in Mayfair te bezoeken.

5. Minnow
Minnow, een eetgelegenheid in de relaxte buurt van Clapham Common, is gekleed om te verbazen met bloemstukken die met de seizoenen veranderen. Minnow ziet er nu heel herfstachtig uit, met warme herfstbladeren en gebladerte. Wil jij deze locatie missen?

6. Saint Aymes
Saint Aymes bij Marble Arch is een must voor Instagrammers. Het wordt niet voor niets ‘het mooiste café van Londen’ genoemd. Niet alleen is de bloemenpracht een complete fantasie voor bloemenliefhebbers, maar lekkernijen zoals Unicorn Cloud Ice Cream gedoopt in 24-karaats goud en handgeschilderde bonbons zullen elke social media pagina magisch maken.

7. Peggy Porschen Belgravia
Een andere favoriet op social media is Peggy Porschen Belgravia, dat direct naast het Wellesley ligt en een prachtige open haard heeft. Het kan zijn dat je in de rij moet staan om een tafel te bemachtigen bij dit prachtige roze paleis, maar je krijgt de perfecte foto’s omdat er altijd prachtige bloemstukken op de gevel staan. Dit is zeker nog een van de acht prachtige bloemengevels in Londen die je wilt zien! Ga er eens langs en vergeet niet wat cronuts te halen als je er toch bent.

8. No. Fifty Cheyne
No. Fifty Cheyne is een must-visit restaurant in de welvarende buurt van Chelsea, met een robin’s-egg blauwe gevel en een krans van roze bloemen. Het ligt naast het Wellington, dat een mooie buitenruimte heeft, en het elegante Pelham. Je kunt hier terecht voor een paar drankjes, maar je kunt er ook blijven eten. Ze serveren het verrukkelijkste inheemse Britse rundvlees, dat wordt gebarbecued op een enorme grill in het midden van het restaurant. Als je een liefhebber van eten en bloemen bent, krijg je hier het beste van twee werelden.

Bloemen en winkelpuien hebben een geweldige chemie en gaan verbazingwekkend goed samen, zoals je misschien al hebt gemerkt. Welke van deze plekken was jouw favoriet?

Bron: Thursd.com