Skip to main content

Steenwol substraat RFX-1™

Wat is RFX-1™?

RFX-1™ is een Foam Wool Mix die wordt geleverd in cubes van 2 x 2 x 2 cm gemengd met Foam vlokken, speciaal ontwikkeld voor de land- en tuinbouw. Dit zorgt voor een goede verhouding van water en zuurstof in de pot of bak. Doordat wij Earthwool® toepassen, is ons product nagenoeg 100% natuurlijk. De gebruikte grondstoffen zijn volledig nieuw en er worden dus geen gerecycleerde grondstoffen verwerkt in RFX-1™ mix. Hierdoor bestaat er ook geen kans op besmetting met schimmel of ziektes van buitenaf.

Slim verpakt

Door een uniek verpakkingssysteem kunnen wij 3 zakken RFX-1™ mix per doos verpakken. De zakken zijn gevuld met tenminste 80 liter per zak. Op die manier bent u er zeker van dat de RFX-1™ mix in goede staat op uw bedrijf aankomt.

Klaar voor gebruik

Al onze substraten zijn PH en EC neutraal en meteen klaar voor gebruik. Na het uitpakken moet men de zakken opschudden tot het juiste volume van 80 liter en verdelen over de potten/bakken of andere kweeksystemen. De substraten niet aandrukken of samenpersen. Hierna alleen vochtig maken met water bij het inzetten van de planten of bloemen. Dagelijks bewateren naar behoefte van de plant of bloem, zorgt voor het beste resultaat.
Wilt u een andere verpakking, dan is dat uiteraard bespreekbaar.