Skip to main content

Steenwol substraat KWX-1™

Wat is KWX-1™?

KWX-1™, ook wel Kokos Wool Mix genoemd, leveren we in cubes van 2 x 2 x 2 cm gemengd met 30% kokos snippers. De kokos zorgt voor een goede verhouding van water en zuurstof in de pot of bak. Door de toepassing van Earthwool® is ons product nagenoeg 100% natuurlijk. Kokos is een volledig natuurlijk subtraat en houdt het vocht iets meer vast ten opzichte van de RFX-1™. De gebruikte grondstoffen zijn allemaal nieuw en er worden in de KWX-1™ mix dus geen gerecycleerde grondstoffen verwerkt. Daardoor bestaat ook geen kans op besmetting door ziektes of schimmel van buitenaf.

Slim verpakt

Door een uniek verpakkingssysteem kunnen wij 2 zakken KWX-1™ mix per doos verpakken. De zakken zijn gevuld met tenminste 80 liter per zak. Op die manier bent u er zeker van dat de KWX-1™ mix in goede staat op uw bedrijf aankomt.

Direct klaar voor gebruik

Al onze substraten zijn PH en EC neutraal en meteen klaar voor gebruik. Na het uitpakken moet men de zakken opschudden tot het juiste volume van 80 liter en verdelen over de potten/bakken of andere kweeksystemen. De substraten niet aandrukken of samenpersen. Hierna alleen vochtig maken met water bij het inzetten van de planten of bloemen. Dagelijks bewateren naar behoefte van de plant of bloem, zorgt voor het beste resultaat.
Wilt u een andere verpakking, dan is dat uiteraard bespreekbaar.