Skip to main content

Steenwol substraat RCX-1™

Wat is RCX-1™?

RCX-1™ wordt ook wel Rockwool Cube Mix genoemd. Door de toepassing van Earthwool® is ons product nagenoeg 100% natuurlijk. Dit substraat is meteen te gebruiken, of u kunt het zelf mengen met een materiaal naar wens. De gebruikte grondstoffen zijn allemaal nieuw; er worden dus geen gerecycleerde grondstoffen verwerkt in RCX-1™. Hierdoor loopt u ook geen kans op besmetting door ziektes of schimmel van buitenaf.

Slim verpakt

Door een uniek verpakkingssysteem kunnen wij 3 zakken RCX-1™ mix per doos verpakken. De zakken zijn gevuld met tenminste 80 liter per zak. Op die manier bent u er zeker van dat de RCX-1™ mix in goede staat op uw bedrijf aankomt.

Meteen aan de slag

Al onze substraten zijn PH en EC neutraal en meteen klaar voor gebruik. Na het uitpakken moet men de zakken opschudden tot het juiste volume van 80 liter en verdelen over de potten/bakken of andere kweeksystemen. De substraten niet aandrukken of samenpersen. Hierna alleen vochtig maken met water bij het inzetten van de planten. Dagelijks bewateren naar behoefte van de plant, zorgt voor het beste resultaat.
Wilt u een andere verpakking, dan is dat uiteraard bespreekbaar.