Skip to main content

Adomex versterkt OrcaGreen Label met OrcaExotics en OrcaFloral

Groenleverancier Adomex breidt zijn succesvolle label OrcaGreen uit met twee gloednieuwe productlijnen: OrcaExotics en OrcaFloral. Ook is de Orca huisstijl opgefrist en zijn de Orca verpakkingen met het logo van de opvallende orka vernieuwd.

Drie exclusieve productassortimenten

De nieuwe labels betekenen dat het merk Orca nu drie exclusieve productlijnen omvat: OrcaGreen, OrcaExotics en OrcaFloral. Hoewel elk label zich concentreert op zijn eigen specifieke productgroep, richten ze zich allemaal op het leveren van de hoge kwaliteit en vrijwel het hele jaar door beschikbaarheid die de kenmerken zijn van een Orca product.

OrcaGreen

Sinds de start in 2003 staat OrcaGreen bekend als een exclusieve productlijn met snijgroen van de hoogste kwaliteit. Bekende Orca producten zijn salal, leervaren, aralia, berengras, galax en Phoenix roebellenii. Dit kwaliteitsgroen wordt met grote zorg in het wild geteeld of geoogst, is bijna het hele jaar door verkrijgbaar en wordt door Adomex geleverd in een opvallende verpakking met het kenmerkende Orca-logo. Het populaire kwaliteitslabel heeft inmiddels een vaste plek verworven in de wereld van bloemisten en groothandelaren en is niet meer weg te denken uit hun assortiment.

OrcaExotics

OrcaExotics biedt een exclusieve selectie exotische bloemen zoals Kaapgroen, protea, leucadendron en leucospermum, zowel wilde als gekweekte bloemen. De ‘exoten’ zijn ideaal voor iedere bloemenprofessional die een unieke exotische touch aan zijn assortiment wil toevoegen.

OrcaFloral

OrcaFloral bevat een reeks premium vulstoffen zoals gipskruid en hypericum. De geliefde edelstenen van Moeder Natuur verrijken boeketten en bloemstukken met volume, textuur, kleur en karakter. Adomex zal dit assortiment in de nabije toekomst verder uitbreiden.

Klanten kunnen van de twee nieuwe Orca-labels dezelfde consistente hoge kwaliteit, betrouwbaarheid en continue beschikbaarheid verwachten als van het vertrouwde OrcaGreen.

Wereldwijde Orca-partners

Alle producten van de drie Orca labels komen uit gebieden met een tropisch of subtropisch klimaat, zoals Guatemala, Costa Rica, El Salvador, Mexico, Ecuador, de Verenigde Staten, Zuid-Afrika, Kenia en Portugal. Ze worden geleverd door toegewijde kwekers en leveranciers die Adomex speciaal voor Orca heeft geselecteerd. Adomex heeft vaak jarenlange sterke relaties opgebouwd met deze wereldwijde partners die gebaseerd zijn op wederzijds respect, vertrouwen en een groot oog voor kwaliteit.

Over Adomex

Adomex is sinds 1977 wereldwijd importeur en exporteur van snijgroen zoals ledervaren, salal en aspidistra. Als groene pionier heeft Adomex een belangrijke bijdrage geleverd aan de ontwikkeling van snijgroen tot een serieuze productgroep binnen de sierteelthandel. Inmiddels is Adomex een gevestigde naam met een breed assortiment topkwaliteit snijgroen, unieke exotische bloemen en eersteklas ‘vullers’ voor boeketten. De uiterst moderne en professionele organisatie heeft vestigingen in Aalsmeer, Uithoorn, Rijnsburg, Honselersdijk, Ede en Straelen (Duitsland). Dankzij de aankoop van IEF Corporation in de Amerikaanse staat Washington beschikt de groene leverancier sinds 2017 over een eigen bron van wildgeplukte Salal.

Bron: Thursd.com