Skip to main content

Brave 2 Bloom 2022

Brave 2 Bloom combineert de schoonheid van bloemen met business om ondernemers te stimuleren

De eerste hi-end flower business conference in Estland, maar ook online.

Op 28 en 29 november 2022 wordt een grootschalige conferentie gehouden in Tallinn, Estland. De naam van dit evenement is Brave 2 Bloom. Gedurende twee productieve dagen zullen bekende zakelijke sprekers en professionals in de bloemensector samenkomen en de wegen van hun bedrijven, bewezen technieken voor het bouwen van bedrijfsmodellen, schaalvergroting en R&D in tijden van crisis delen.

Brave 2 Bloom combineert de schoonheid van bloemen met business om ondernemers sterker te maken. Deze conferentie wordt georganiseerd door het 358 Flower Base team. Deze organisatie heeft al de eerste bloemenhub in Oekraïne gebouwd en diensten verleend aan meer dan 1.000 klanten.

Bloemen zijn een levend en veeleisend product, en voordat 358 Flower Base zich ging bezighouden met adviesdiensten, heeft zij meer dan acht jaar gewerkt in de groothandel en op het gebied van bloemisterij.

Khrystyna Didukh is lid van het 358 Flower Base team. Ze komt oorspronkelijk uit Oekraïne en is sinds enkele jaren een erkend bloemist en ondernemer in Tallinn. Haar achtergrond als econoom heeft haar geholpen succesvolle bedrijven op te bouwen. Dit is wat ze zegt over de impact die Brave 2 Bloom kan hebben:

“We hebben lang nagedacht over hoe we een educatief product konden maken waar zoveel mogelijk mensen van kunnen profiteren. We kwamen met een uniek besluit om het format van een zakelijke conferentie te combineren met inspirerende bloemenshows.

In het bedrijfsgedeelte zullen we het hebben over hoe je een bedrijf opent in de EU, en zullen we verschillende aspecten van het bedrijf bekijken, zoals HR, automatisering en het creëren van een bedrijfsmodel. We zullen een actieplan opstellen voor de komende crisis en leren hoe je nieuwe tools in je werk kunt implementeren, voor het geval iemand nog niet heeft getekend met behulp van AI.

In het kunstgedeelte zullen we ons onderdompelen in de creatie van bloemencomposities met de beste bloemisten, begeleid door de licht- en muziekshow.

Achter het prachtige beeld dat bloemen kunnen opleveren, gaan tientallen processen, technologieën, ideeën en veel werk schuil. Daarom hebben we besloten om al onze partners, zakelijke sprekers en bloemisten van over de hele wereld onder één dak te verzamelen. Ze staan allemaal klaar om echte verhalen en ideeën te delen over hoe u uw bedrijf kunt optimaliseren en dringende problemen en uitdagingen kunt oplossen die u in de toekomst te wachten staan. De gas- en energieprijzen en de oorlog hebben de sector veranderd, en er komen nog meer veranderingen. Om dit alles te overwinnen zijn de oude instrumenten niet voldoende.”

Tallinn, Estland

Maak je geen zorgen als je niet in staat bent om naar Estland te komen, want afstand en tijd zijn tegenwoordig geen obstakels meer. U hebt de mogelijkheid om het evenement online te bezoeken en de opname tot drie maanden daarna te bekijken, zodat u optimaal kunt profiteren van de sprekers, presentaties en bloemschikshows.

Khrystyna:

“Je zult Brave 2 Bloom 2022 verlaten met het gevoel geïnspireerd te zijn om je inspanningen naar het volgende niveau te brengen, maar bovenal zul je B2B 2022 verlaten met een PLAN – een plan om je bedrijf, je merk en je verkoop te laten groeien. Wees dapper om te bloeien, krachtig om te groeien en te creëren, wat er ook gebeurt!”

Q&A

Voor al uw vragen en inspraak kunt u terecht op hello@brave2bloom.com, of op hun website: https://brave2bloom.com/what-to-expect/

Bron: Thursd.com