Skip to main content

De deelnemers van de Interflora World Cup 2023

Maak kennis met de deelnemers van dit fantastische evenement in Manchester dat van 7 tot en met 9 september wordt gehouden.

Twintig landen sturen een vertegenwoordiger naar ’s werelds grootste bloemenwedstrijd, de Interflora World Cup 2023 die plaatsvindt in Manchester, UK. Dit is uw eerste blik op alle deelnemers, van Frankrijk tot Colombia en van de VS tot Japan. Lees wat hen drijft in hun liefde voor bloemsierkunst.

Laat u inspireren

Laat je inspireren door deze twintig deelnemers. Ongelooflijk getalenteerde floristen die in september in Manchester (UK) bijeenkomen om hun land te vertegenwoordigen en te strijden voor de titel van wereldkampioen.

Allemaal winnaars van nationale wedstrijden. Dit zijn de besten in het vak en ze zijn hier om verbluffende bloemsierkunst te creëren. Iedereen heeft zijn eigen achtergrondverhaal, verlangens en overtuigingen.

De twintig deelnemers aan de Interflora World Cup

Once-In-A-Lifetime

Twee van deze bloemisten van wereldklasse in één ruimte is zeldzaam, twintig is een once-in-a-lifetime gebeurtenis. Deze mensen zijn de beste in wat ze doen. Hun verbazingwekkende vaardigheden zullen op de proef worden gesteld in tijdgebonden uitdagingen die worden beoordeeld door harde critici – en u kunt bij elk hartverscheurend moment aanwezig zijn.

Wees getuige van verbluffend talent en serieuze concurrentie – elk van de internationale deelnemers zal het opnemen tegen de klok (en elkaar) in een poging om de beker te bemachtigen. Bereid je voor op drama, spanning en bloemen zoals je nog nooit eerder hebt gezien.

Design van Japanse artiest Leo Kim

De Interflora World Cup wordt een niet te missen ervaring. Er is zoveel fantastisch bloemenplezier te beleven gedurende de drie dagen, maar het belangrijkste evenement is de bloemenwedstrijd zelf. Dit is de grootste ter wereld, waarbij uitzonderlijke bloemisten uit de hele wereld samenkomen om de wereldkampioen te worden.

Zie ze in actie! Koop tickets.

Bron: Thursd.com