Skip to main content

De Desert Retreat Trend van BLOOM’s toont een samenspel van de elementen

Kijk hoe de verse bloemen van Marginpar in koele blauwe tinten een fascinerend contrast en intrigerende bloemontwerpen creëren.

Wanneer BLOOM’s passie, creativiteit en uitzonderlijke zomerbloemen van Marginpar samenkomen, moet het resultaat magisch, inspirerend en tijdloos zijn. Voor dit trendontwerpproject kreeg BLOOM de kans om magie te creëren uit de leegte van een woestijn, met de juiste hoeveelheid kleur en textuur voor een perfect ‘Desert Retreat’-moment.

Het Desert Retreat trendproject getuigt van hun toewijding aan het inspireren, creëren en verbinden van bloemenliefhebbers over de hele wereld. De ontwerpconcepten van Desert Retreat laten de veelzijdigheid en creatieve mogelijkheden zien die schuilen in de verbazingwekkende zomerbloemen van Marginpar.

Desert Retreat; een samenspel van de elementen

De natuurlijkheid van de woestijn herleeft! De zanderige woestijnsfeer, afgewisseld met frisse bloemen in koele blauwe tinten, creëert een fascinerend contrast en doet denken aan de natuurlijke elementen water en lucht, die frisse vitaliteit in het dorre landschap blazen. Vazen in warme zandtinten met craquelé, marmereffecten en lopende glazuren weerspiegelen ook de woestijnkenmerken in het vakmanschap. Hier versmelten de elementen van de aarde met de archaïsche charme van de woestijn om een buitenlands verlangen te creëren.

Oppervlakte-effecten van de woestijngrond

De onvolmaakte schoonheid van de ware staat van de natuur vervangt perfectie. Een met klei gedecoreerde schaal met sporen van barsten brengt de levendigheid van de woestijn bijna tastbaar over via het organische oppervlak. Dit geeft het stuk zijn eigentijdse, archaïsche uitstraling, geïnspireerd door de rauwe schoonheid van de natuur. Marginpar’s variëteiten Clematis Amazing® Vienna, Clematis Amazing® Kibo, Delphinium Blue Donna, Delphinium Guardian Lavender, Eryngium Supernova Questar® en Eryngium Orion Questar® voegden de juiste textuur en kleur toe, complimenteerden de dramatische scheuren van de woestijn en veranderden het in een prachtige puinhoop.

De spanning van de materiaalcombinatie

Milieuvriendelijke en duurzame materialen in lichte zanderige en natuurlijke tinten, zoals de gedroogde waterhyacint die hier is gebruikt, zijn in harmonie met het streven naar meer duurzaamheid. Begeleid door bloemige blauwtinten uit het brede assortiment van Marginpar is het resultaat een look die het fascinerende samenspel van de elementen water en lucht illustreert.

Gelaagdheidseffecten van de zandduinen

Imitatie gelaagdheidseffecten zoals rotsen of texturen zoals duinen brengen de charme van het woestijnlandschap ook naar dit stuk. Hiervoor worden ruwe, gedroogde strelitzia bladeren gerangschikt om de vorm van duinen na te bootsen. Hun golvende bladstructuren zijn ideaal voor dit display en kunnen achter elkaar worden gelegd.

Een eerbetoon aan vakmanschap

In plaats van een merkloze keramische pot is de basis van dit stuk een handgemaakte schaal. De pot dankt zijn trendy karakter aan het gebruik van gedroogde waterhyacinten, die niet noodzakelijk symmetrisch zijn gerangschikt maar in alle richtingen lopen om een handgemaakte look te creëren.

Zomerbloemen voor trendy ontwerpen

Marginpar is een bloemenmerk dat het hele jaar door zomerbloemen kweekt. Ze zijn al 35 jaar toegewijd aan het maken van de meest uitzonderlijke snijbloemen. Het bedrijf legt een speciale focus op innovatie, wat wordt weerspiegeld in het brede scala aan soorten die ze kweken. De zomerbloemen zijn ongetwijfeld een geweldige aanvulling en trendy bloemen om te verwerken in je bloemenontwerpen voor dit jaar! Ze brengen kleur, textuur, karakter en veelzijdigheid in elk bloemstuk.

Van clematis tot eryngium en ridderspoor, zomerbloemen voegen niet alleen kleur toe, maar ook een luxueuze toets die de kwaliteit en het uitzicht van elk bloemstuk verhoogt. De Desert Retreat trendontwerpen van BLOOM’s laten zien dat de ontwerpmogelijkheden met zomerbloemen grenzeloos zijn!

Bron: Thursd.com