Skip to main content

De dromerige, met rozen gevulde wereld van Alexandra Farms

Elke roos heeft zijn magie. Of het nu gaat om hun vorm, kleur of textuur, rozen zijn pure perfectie en hypnotiserend om naar te kijken. Alexandra Farms, gevestigd in een van de mooiste landen van Zuid-Amerika, Colombia, bewerkt haar magie van zaad tot bloei in de hoge Andes regio. Neem deel aan de opwindende ervaring die ze met je gaan delen door de intieme verbinding van wat het is om in hun rozenwereld te zijn en hoe hun tuinrozen wereldwijd schitteren.

Een tuinrozendroom ingekapseld door Alexandra Farms

Welkom in de dromerige, met rozen gevulde wereld van Alexandra Farms! Onlangs mocht het team achter dit geweldige Zuid-Amerikaanse bloemenbedrijf een nieuwe video filmen en delen over hun inspannende groene boerderijen en de voortdurende dagelijkse inspanning en het werk dat nodig is om een aantal van ’s werelds mooiste tuinrozen te kweken. De video helpt je te begrijpen hoe moeizaam het werk is achter elk bloemblaadje en elke roos die wordt verpakt om klanten over de hele wereld heel, heel gelukkig te maken. Want bloemen zijn een synoniem voor geluk, toch?

De missie van het bedrijf is altijd geweest om klanten te verblijden met romantische, nostalgische, duurzame en prachtige bloemen. Sinds de oprichting van hun bedrijf in 2005 tot op de dag van vandaag kan het hele team met plezier zeggen dat ze hun aanbod succesvol hebben uitgebreid van fantastische tuinrozensoorten tot andere bloemen. Daardoor hebben ze zich ook kunnen richten op milieubewuste groei, als gevolg van een bloemenliefhebbende gemeenschap die zowel binnen het bedrijf als met ontwerpers over de hele wereld tot bloei is gekomen.

Het Colombiaanse bloemenbedrijf is trots op wat ze doen en blijft streven naar uitmuntendheid in hun service en de kwaliteit van elk product. Daarnaast willen ze hun enorme dankbaarheid uitspreken naar elke klant en naar iedereen die ooit in de buurt is gekomen van hun assortiment spectaculaire bloemen en er een speciale band mee heeft opgebouwd.

Over Alexandra Farms

Alexandra Farms, hoog in het Andesgebergte van Colombia, is een boetiekkweker van verse snijbloemen. Hun collecties omvatten meer dan 70 unieke en populaire variëteiten met speciale vormen, kleuren en geuren. Sinds 2005 zijn ze toegewijd aan het produceren van variëteiten met de best mogelijke uitstraling en prestaties, terwijl ze de vraag en trends bijhouden.

Alexandra Farms is gecertificeerd door Florverde Sustainable Flowers en One Carbon World. Hun duurzame, bekroonde bloemen zijn het hele jaar door verkrijgbaar via bloemengroothandels wereldwijd.

bron: Thursd.com