Skip to main content

Ever Red Rose – De beste wereldwijd verkrijgbare rode roos

Pure schoonheid in een echt dieprode tint die aan alle verwachtingen voldoet.

Rode rozen zijn waarschijnlijk de populairste bloemen ooit. De reden waarom ze zoveel liefde hebben geoogst over de hele wereld is dat hun pracht de tand des tijds heeft doorstaan. Geen enkele andere bloem kan liefde en affiniteit op zo’n luxueuze manier uitdrukken als de rode roos, maar met een overvloed aan cultivars om uit te kiezen is het moeilijk om die perfecte variëteit te vinden die aan al je wensen voldoet. Ontdek de Ever Red roos.

Ever Red Rose voldoet aan al uw verwachtingen
Er zijn veel kwaliteiten waar u naar kijkt bij het selecteren van de roos die het meest geschikt is voor u of uw klanten. Dingen die u met het oog kunt zien – de vorm van de roos, de intensiteit van de kleur, het vaasleven – maar ook belangrijke kwaliteiten waar u misschien niet meteen aan denkt, zoals de beschikbaarheid van de bloem. Er zijn maar heel weinig rode rozen die aan deze verwachtingen voldoen; ze zijn ofwel prachtig maar niet overal verkrijgbaar in jouw regio of ze staan om de hoek maar hebben net niet die eigenschappen waar je naar op zoek bent.

Alles wat u zoekt in een rode roos
Ever Red rozen zijn de belichaming van hoe een echte rode roos eruit moet zien. Pure schoonheid in een echt dieprode tint. Maar naast deze oogstrelende eigenschappen, hebben ze het extra voordeel dat ze wereldwijd verkrijgbaar zijn, verkrijgbaar zijn in lengtes tussen 60cm en 90cm en een zeer goed vaasleven hebben van 10 tot 14 dagen.

Deze rode rozensoort werd oorspronkelijk gecreëerd door veredelaar De Ruiter en tegenwoordig worden Ever Red rozen gekweekt op veel verschillende boerderijen in Kenia, Ethiopië en zelfs Rusland. De prachtige bloesems van de Ever Red roos zijn grotendeels verkrijgbaar voor bloemsierkunstenaars bij lokale groothandelaren en voor het grote publiek bij bijna alle bloemenwinkels ter wereld, waardoor het een van die hoofdrozen is die iedereen minstens één keer in handen zou moeten hebben gehad.

Ever Red Rose: Niet je alledaagse bloem
De lengte van de roos Ever Red, de grootte van de knop, de kleur en de vorm zijn allemaal dingen die deze cultivar zo bijzonder maken. Met haar dieprode fluwelen binnenkant opent ze zich sierlijk zoals een rode roos betaamt. En zoals hierboven vermeld, met een lang en sterk vaasleven tot twee weken, is Ever Red een roos die u zeker waar voor uw geld geeft.

Gordon Millar, teler van de Ever Red roos bij Rift Valley Roses in Kenia zegt:

“Op ons bedrijf waren we op zoek naar een geschikte rode roos met een grote knopmaat en een lang vaasleven. Belangrijk als teler is dat je niet alleen kijkt naar wat je mooi vindt, maar dat je op zoek gaat naar bloemen met genetica die geschikt zijn om op je bedrijf te telen. Wij hebben het geluk dat deze bloem uitblinkt onder onze specifieke kweekomstandigheden. Op basis hiervan hebben we vastgesteld dat we de ideale hoofdgrootte kunnen krijgen in combinatie met een goede lengte.”

Veroveren de geesten en harten van geliefden over de hele wereld
Rode rozen zijn een klassiek symbool geworden in de samenleving. Zelfs al bij de oude Romeinen en Grieken waren deze bloemen de wereldwijde boodschappers van genegenheid. Zozeer zelfs dat films, liederen en boeken over rode rozen spreken alsof ze een personage op zich zijn. Ze hebben door de geschiedenis heen hun bijdrage geleverd, onder andere in de geneeskunde, maar staan niet verrassend ook op de lijst van populaire babynamen.

Rode rozen veroveren al generaties lang de geesten en harten van geliefden over de hele wereld. Het geven van een enkele tak of bos rode rozen op je jubileum, eerste afspraakje, Valentijnsdag of gewoon omdat is de perfecte manier om te zeggen “Ik hou van je” als woorden niet genoeg zijn. Ze dragen de betekenis van passie, ware liefde, romantiek en verlangen.

De Ever Red roos wil behagen
De Ever Red roos is een variëteit die altijd wil behagen. Niet alleen in uiterlijk en beschikbaarheid, maar ook in veelzijdigheid. Het is een ideale roos voor evenementen, romantische bruiloften en speciale arrangementen, maar ziet er net zo goed uit als een monoboeket. Met deze roos weet je gewoon dat je kunt rekenen op haar prestaties.

Bron: Thursd.com