Skip to main content

Introductie van 3 spectaculaire nieuwe rozen van David Austin

Rose Bessie™, Hettie™ en Millicent™ worden toegevoegd aan de uitgebreide collectie van de wereldberoemde snijrozen van deze veredelaar.

David Austin Wedding Roses is achter de schermen druk bezig geweest met het ontwikkelen van een trio sensationele nieuwe rozenvariëteiten om toe te voegen aan hun collectie van wereldberoemde snijrozen. Alleen de meest uitmuntende rozen krijgen het uiteindelijke David Austin keurmerk.

Drie nieuwigheden van David Austin

Maar liefst drie nieuwe variëteiten van David Austin Wedding Roses hebben het licht gezien, zonder uitzondering rozen van uitstekende kwaliteit die hun stempel zullen drukken op evenementen over de hele wereld: Rose Bessie™, Rose Hettie™ en Rose Millicent™.

Deze bloemen zijn niet zomaar rozen – ze zijn het neusje van de zalm, zorgvuldig gemaakt om elegantie, charme en ongeëvenaarde schoonheid te belichamen.

Tijd voor een introductie; laten we eens kijken hoe ze er eigenlijk uitzien en wat hun specifieke kwaliteiten zijn, net voordat ze de schijnwerpers zullen stelen op bruiloften en evenementen over de hele wereld.

Maak je klaar om verliefd te worden op deze klassieke schoonheid! Rose Bessie™ is het toppunt van gratie en verfijning, de perfecte roos voor die klassieke bruid. De meest opvallende eigenschap van Bessie is haar kleur. Beginnend als een ivoorkleurige knop, gaat ze snel over in een klassieke diepe cup om tinten van warm abrikoos te onthullen in het midden.

Naarmate haar bloemblaadjes bloeien, wordt de vorm van Bessie rozetachtiger en vervaagt haar kleur naar gerolde room met karameltoetsen. Haar geur is die van delicate thee met ondertonen van mirre. Bessie’s zachte uiterlijk en lichte warme geur geven haar een lief, zacht karakter dat zowel mooi als ingetogen is.

Rose Hettie™ is een super brutale roze krachtpatser, vol charisma en zelfvertrouwen, en niet bang om het te laten zien! Ze springt snel open en onthult een opvallende roze sterrozet, omringd door een ring van nette, gelaagde buitenste bloemblaadjes in een lichtere roze fuchsiatint. Ze heeft ook een ongelooflijk vaasleven.

Ze is perfect voor gedurfde en kleurrijke bruiloften waarvan we weten dat ze nog steeds erg in de trend zitten voor 2024. Hettie eist de aandacht op waar ze ook gaat, met het vermogen om lichtere tinten, rijk groen en delicate bloemen aan te vullen. Haar helderheid geeft een gevoel van luxe en verfijning aan bruidsboeketten, bruiloftsceremonies en recepties. Maak je klaar om je innerlijke diva te ontketenen!

Rose Millicent™ is een melange van tijdloze schoonheid en prachtige dingen. Millicent belichaamt de essentie van ouderwetse glamour – een vintage schoonheid met een moderne twist van warm, middenroze met een vleugje lila en mauve. Haar bloesems zijn gevuld met gestructureerde, wervelende bloemblaadjes die zich ontvouwen tot een prachtige rozet. En laten we haar betoverende geur niet vergeten. Millicent’s medium geur van citrusvruchten en oude rozen zorgt voor haar laatste bloei en haar schattige karakter suggereert een vintage, gereserveerde allure van een vervlogen tijdperk.

Millicent is een geweldige kleur voor roze bruiloften en werkt harmonieus samen met ingetogen delicate bloemen. Haar verfijnde roze tinten zijn een aanvulling op een scala aan kleuren en combineren goed met mooie roze, blauwe en lila tinten, maar ook met een gedurfdere keuze aan warme roze, damessmaak en rode tinten. Laat je meeslepen door Millicent’s onmiskenbare charme!

Nu is het jouw beurt

Al deze drie verbluffende nieuwe variëteiten zijn echt uniek en totaal verschillend van karakter. Tot nu toe hebben slechts een paar bloemisten van over de hele wereld met deze nieuwe variëteiten gewerkt. Maar nu is het jouw kans om deze buitengewone rozen tot leven te brengen – wat een geweldige timing is voor het komende trouwseizoen! Of je nu een klassieke bruiloft plant of een gedurfde, kleurrijke aangelegenheid, deze nieuwe variëteiten zullen je bloemenontwerpen zeker naar nieuwe hoogten tillen.

Bron: Thursd.com