Skip to main content

Op bloemen geïnspireerde make-up is de feel-good trend die we allemaal nodig hebben

Bloemen zijn niet alleen een kans om creatiever te zijn met make-up, het is ook een visuele mood boost na de somberheid van het afgelopen jaar.

Het is wetenschappelijk bewezen dat bloemen je beter doen voelen. Dit seizoen is dat niet alleen reden om jezelf te trakteren op een wekelijks boeket van de bloemenwinkel op de hoek, maar ook om de volgende keer dat je in je make-uptasje grijpt creatief te worden. Zoek niet verder naar inspiratie, want hier zijn een paar van de beste op bloemen geïnspireerde make-up trends.

Op bloemen geïnspireerde make-up, gemaakt met je favoriete bloemen

Make-up artiesten en fanatiekelingen posten close-ups op Instagram van looks gecreëerd met echte bloemen, bloemblaadjes en bloesems. Ze lijmen echte bloemen rond de ogen. In combinatie met kleurrijke oogschaduw en liner lijken de resultaten op prachtige, ingewikkelde mini boeketjes.

Bloemen zijn niet alleen een kans om meer fantasie aan de dag te leggen met make-up, maar het is ook een visuele mood boost na de somberheid van het afgelopen jaar. Make-up heeft minder grenzen op dit moment, dus het is de perfecte tijd om creatief te zijn en je niet druk te maken over de regels. Of je nu liever echte bloemen gebruikt of ze liever namaakt met kwasten, dit zijn de op bloemen geïnspireerde make-up trends die je niet mag missen.

Bloemen Oog Make-up

Of je nu gaat voor een eenvoudige crease versierd met een rij madeliefjes of een meer ingewikkeld ontwerp, bloemen zijn hier om je er uit te laten zien als een lentetuin. Je kunt helemaal los gaan met kleuren en bloemensoorten, of je make-up minimalistisch houden met slechts een enkele bloem in je ooghoek.

Minimalistische, op bloemen geïnspireerde make-up

Felle kleuren en simpele, gewaagde lijnen; je hoeft geen pro te zijn om mee te doen aan deze op bloemen geïnspireerde make-up trends. Minimalistische ontwerpen zijn de rage op dit moment, en je ziet deze bloemen looks op Instagram tot aan de high fashion runway.

Kleine bloemen

Je kunt zowel verse als gedroogde bloemen gebruiken, maar bij deze trend gaat het erom dat je de allerkleinste bloemetjes gebruikt om een spectaculaire bloemenmake-up look te creëren. Combineer ze met een opvallende oogschaduw of ga voor een natuurlijke look met neutrale make-up en de kleinste gedroogde bloemetjes.

Halloween Bloemen Make-up

Halloween en belangrijke feestdagen zoals Día de los Muertos (Dag van de Doden) kunnen niet worden overgeslagen. Ze zijn allebei de perfecte gelegenheid om helemaal los te gaan met je gezichtsbloemen en een zwaardere look te creëren die je normaal niet zou toepassen voor een dag op het werk en je vaardigheden naar een hoger niveau te tillen.

Bloemblaadjes gezichten

Heb je geen zin om een hele roos of pioenroos op je gezicht te plakken? Geen zorgen, daarvoor hebben we bloemblaadjes. Of je nu echte of nepblaadjes gebruikt, ze zijn geweldig om mee te experimenteren als je voor het eerst bloemen in je make-uplook verwerkt.

Bron: Thursd.com