Skip to main content

Top 10 Rozen voor Moederdag 2022

Kijk naar 10 van de meest verbazingwekkende rozen van Naranjo Farms die favoriet blijken te zijn bij veel mensen, vooral bij onze sterkste moeders over de hele wereld.

Naranjo Roses streeft er altijd naar om tegelijkertijd trendy en standvastig te zijn. Sommige rozen zijn tijdloos en sommige zijn uitgevonden om een uitbundige entree op de markt te maken. Naranjo Roses heeft een assortiment van Vers Gesneden Rozen, Getinte Prestige Rozen, en Geconserveerde Rozen. Hierdoor is er voor ieder een passende roos. Als u niet van de ene houdt, zult u waarschijnlijk verliefd zijn op een andere.

Met de Tinted Prestige Collection probeert Naranjo Roses in te spelen op de trends. Met alle nude- en bruintinten zal de Nude Collection een veelgevraagde rozencollectie worden. Ook de Geconserveerde Rozen die geschenken en decoraties maken en een leven lang meegaan, zijn erg populair. En last but not least: de Fresh Cut Roses Collection. Naranjo heeft een top 10 lijst gemaakt voor Moederdag met haar favorieten:

1. Roos Vrijheid

Rood is de kleur van vuur, liefde en verleiding. Opvallend, intens en stimulerend, de Freedom roos is een geweldige manier om “Ik hou van je” te zeggen op elke gewone dag van het jaar! Een roos die romantische charme toevoegt aan uw evenement. Vrijheidsrozen zijn zeer populair. Ze hebben grote, komvormige bloemen met een fluweelachtige textuur. De bloemblaadjes zijn traditioneel, echt rood, waardoor ze perfect zijn voor elk soort feest.

2. Roos Verkenner

Rose Explorer is een sensationele variëteit met donkerrode, diep fluweelachtige tinten die het tot een van de beste echte rode rozen maken die verkrijgbaar zijn. De grote, komvormige bloemen hebben een gemiddelde geur.

3. Roos Mondial

Mondial is een oogverblindende witte roos die een van de meest populaire bruidsrozen is, en niet voor niets! Prachtig en helder, deze roos brengt een gevoel van sereniteit over. Mondial is de perfecte aanvulling op elke gelegenheid.

4. Roos Vendela

De Vendela roos is een van de meest populaire ivoorkleurige snijrozen. Deze roos heeft een perfect getinte ivoorkleur op elk bloemblaadje. De bloei is consistent in het openen en ziet er fantastisch uit in bruidsboeketwerk, maar ook in bloemstukken voor alle gelegenheden.

5. Roos Pink Floyd

Pink Floyd is een wereldberoemde warmroze roos, internationaal erkend om haar omvang, prachtige openingsproces en lichte geur.

6. Roos Nena

De Nena lichtroze roos heeft een mooi roze in het centrum dat geleidelijk overgaat in een lichter roze op de buitenste bloemblaadjes. Nena rozen hebben een gemiddeld vaasleven van twaalf dagen bij de juiste verzorging en behandeling.

7. Roos Playa Blanca

Vernoemd naar het prachtige pure witte zand van het Spaanse Playa Blanca, heeft deze roos een dubbelhartige kop die de perfecte bruidsbloem is. Maar ook voor alle andere evenementen is Roos Playa Blanca een geweldige roos om te gebruiken.

8. Roos Esperance

Deze klassieke variëteit van rozen heeft een vintage uitstraling en staat geweldig in elk vaasarrangement en bruidsboeketten. Rose Esperance is een tweekleurige roos met crèmewitte buitenste bloemblaadjes en verschillende tinten en lagen van roze. En lichtgroene buitenste bloemblaadjes met hints van licht.

9. Rose Nude Uit de Tinted Prestige Collectie

Deze collectie is om ervoor te zorgen dat bloemontwerpers er zeker van kunnen zijn dat er voldoende beschikbaarheid zal zijn in die prachtige nude en bruine kleuren. Nude werd oorspronkelijk genoemd naar de West-Europees-Centrische Kaukasische huidskleur. De term nude heeft zich niet alleen in de mode, maar ook in de maatschappij verbreed omdat het diversiteit omarmt. Terwijl de buitenwereld probeert haar expansie tot uitdrukking te brengen, blijft het gebruik van de kleur nude bij het ontwerpen de oorspronkelijke tint volgen. Neutraliteit wordt toegeschreven aan de kleur nude. Het zal u niet verbazen dat diezelfde neutraliteit betekent dat het een perfecte accentkleur is voor elke andere tint.

10. Roos Mandala

De roos Mandala is een mooie roze roos die gekenmerkt wordt door haar mooie geruwde randen. De dromerige, crèmekleurige buitenste bloemblaadjes gaan geleidelijk over in een middenroze kleur in het centrum. Een zeer veelzijdige roos die goed past in veel kleurenschema’s, en uitermate geschikt is voor bruiloften en evenementen zoals Moederdag 2022.

Geconserveerde Lulu rozen voor eeuwige geschenken

Geconserveerde Lulu rozen zijn geen variëteit, maar zeker het vermelden waard voor Moederdag 2022. Ze zijn een van de mooiste manieren en alternatieven om elke ruimte die je hun veelzijdigheid wilt geven te versieren en te transformeren! Hun eeuwige karakter verschaft u langdurig plezier, evenals het schenken ervan als versiering.

Top 10 rozen voor Moederdag uit verschillende productlijnen

Gelegen in Cotopaxi, in het zuiden van Ecuador, heeft Naranjo Roses zich geconsolideerd als een groep van boerderijen in de productie en export van premium kwaliteit rozen. De groep heeft vier productlijnen: Natuurlijke Rozen, Tuinrozen, Gekleurde Prestige Collectie Rozen, en Geconserveerde Rozen.

Bron: Thursd.com