Skip to main content

Verbazend verbazingwekkend: De allereerste tweekleurige clematis snijbloem!

Het is druk bij Marginpar. Introducties vliegen uit de keuken van deze kweker van wereldformaat. Na de glorieuze entree van de witte Clematis Amazing Vienna, het eerbetoon aan het volk van Oekraïne met Clematis Amazing Kyiv, en gelijktijdig met de nieuwe paarse knaller Clematis Amazing Sydney, komt er iets werkelijk unieks: een tweekleurige variëteit genaamd Clematis Amazing Sevilla. Marginpar gunt ons allen een voorproefje…

Innovatie

Innovatie zit in het DNA van Marginpar. De organisatie werkt dag in dag uit samen met haar kwekerijen en telers om prachtige nieuwe exclusieve variëteiten te creëren. Deze nieuwste variëteit Clematis Amazing Sevilla is echt iets om naar uit te kijken. Waarschijnlijk zal iedere bloemist deze als eerste in de winkel willen hebben.

Unieke uitstraling

Sevilla heeft een uitstraling die nog niet eerder is vertoond binnen de Clematis Amazing® serie. Elke stengel bestaat uit vier tulpvormige bloemen in duotonen. Sevilla heeft een crèmewitte kleur aan de binnenzijde en een bordeaux roze kleur aan de buitenzijde van de bloemblaadjes. Deze dubbele tinten zijn uniek binnen de Clematis snijbloemen serie.

Stevig & Intens gevoel

Naast de uitzonderlijke vorm en kleur, voelen de bloesems ook echt anders aan. Waar de vorige soorten uit de Clematis Amazing serie aanvoelden als zacht, delicaat papier, voelt Clematis Amazing Sevilla steviger en intenser aan. Iets wat bloemsierkunstenaars en bloemschikkers voor bruiloften zeker zullen waarderen.

Liefde op het eerste gezicht

Alle clematissen uit Marginpar’s Amazing-serie verdienen hun tweede naam. Toch voegt deze bijzondere variëteit daar nog wat verwondering aan toe. Ook enkele gerenommeerde bloemsierkunstenaars zoals Nicu Bocancea en Hanneke Frankema uitten hun ‘Love at First Sight. ‘ Zij waren vooral onder de indruk van het lange vaasleven van Sevilla.

Bron: Thursd.com