Skip to main content

Een uniek bloemstuk met een natuurlijk steekblok (@happyhandmadeliving)

6 april 2023

Ga aan de slag met bloemen, planten en andere natuurlijke decoratie. De afmeting is van het blok is 23x10x7,5 cm, maar je snijdt het eenvoudig in je gewenste formaat.
* Natuurlijk plasticvrij steekblok
* Herbruikbaar en afbreekbaar
Tip! Gebruik de restjes van het steekblok als vervanger voor potaarde.

Deze leuke foto’s ontvingen we van @happyhandmadeliving. Zij laat zien hoe makkelijk je zelf met het natuurlijke steekblok Sideau® van Agra-Wool aan de slag kunt gaan, met als eindresultaat een prachtig lentebloemstuk! Gebruik je verse bloemen, dan leg je eerst de steekblokken in water totdat ze helemaal verzadigd zijn. Daarna druk je de rand van de schaal of pot in het steekblok en snijd je de juiste vorm uit. Ook het opbouwen van een bloemstuk is makkelijker dan je denkt. Kies voor een mooie verdeling qua kleur, lengte en soort bloemen en door het met blad en/of takjes aan te vullen, zorg je dat het steekblok niet meer zichtbaar is. Kijk voor leuke takjes en blad gerust ook eens in je eigen tuin!

Mail een foto van de bloemcreatie die jij met het Sideau® steekblok hebt gemaakt naar info@agra-wool.nl en wie weet, plaatsen we jouw foto op onze website! (of social media account)