Skip to main content

Sideau® Floral Block Alternative is de perfecte match voor kerstbloemdecoratie

14 december 2022

Kerstplezier begint met handige knutselactiviteiten. Het bouwen van een kerstboom uit een steekschuim alternatief is er een die u niet wilt missen!

Er is niets beter dan doen waar je het meest van houdt en tegelijkertijd op een efficiënte duurzame manier voor de planeet zorgen. Dit is waar het Sideau® steekschuim van Agra-Wool een grote stap in zet. Deze kerst kan heel duurzaam en toch ongelooflijk mooi worden door bloemstukken waar u het meest van houdt op een milieuvriendelijke manier te maken.

Sideau® has got your back for Christmas Flower Arrangements
Met de constante evolutie van onze wereld en alles wat daarin gemaakt wordt, zijn er steeds meer duurzame en biologisch afbreekbare opties beschikbaar voor alles wat je maar wilt. De toekomst gaat duidelijk in de richting van het 100% duurzaam maken van de planeet, hoewel het een aantal zware uitdagingen onderweg zal vergen.

Maar het goede nieuws is dat bedrijven als Agra-Wool een ongelooflijk alternatief voor steekschuim hebben gecreëerd om te gebruiken in plaats van de gewone, die natuurlijk schadelijk zijn voor het milieu als ze eenmaal zijn weggegooid. Sideau® wil de planeet redden door één duurzaam bloemstuk per keer te maken. Hoe? Daar komt u nu achter.

Dit is hét moment om Sideau® te gaan gebruiken als alternatief voor bloemschuim.
Wat is Sideau®? Het is een revolutionair en levensveranderend product dat de manier waarop bloemschikkers om de planeet geven verandert en hoe ze daadwerkelijk een verschil kunnen maken terwijl ze artistieke bloemcreaties maken.

Als u het jaar op de juiste manier wilt afsluiten, vooral voor het meest vrolijke seizoen van het jaar, is Sideau® floral foam klaar om niet alleen uw kerstbloemdecoraties er prachtig uit te laten zien in uw huis, maar u ook een veel meer verantwoordelijke bloemenprofessional te maken.

Speciale Kerst Sideau® floral foam
Dit jaar legde Agra-Wool de handen op elkaar voor een zeer creatief project waar vakmanschap bij komt kijken. Hun doel met dit ongelooflijke initiatief is om iedereen een kerstfeest te bezorgen en tegelijkertijd zorg te dragen voor de planeet, zoals eerder vermeld. Dus, wat is de verrassing achter Sideau’s steekschuim alternatief? Je krijgt de kans om je eigen kerstboom te maken van Sideau®! Hoe cool klinkt dat? Stelt u zich eens voor dat u uw favoriete type bloemen in de vorm van een kerstboom kunt schikken.

Hoe gebruik je het biologisch afbreekbare bloemenblok van Agra-Wool?
De bloemenblokken zijn gemakkelijk te snijden met een eenvoudig mes en zijn bruikbaar voor alle bloemstukken. Of het nu gaat om gedroogde bloemen, zijden bloemen of verse bloemen, Sideau is er om uw duurzame praktijken beter te maken.

Belangrijk om weten is dat u met Sideau® uw biologisch afbreekbare bloemenblok kunt hergebruiken omdat het sponsachtig is, en dat u geen nieuwe stukken hoeft te verspillen bij elk nieuw bloemstuk. Hieronder vindt u de leuke instructies die u van pas zullen komen bij het maken van uw volgende kerstarrangementen!

Volg deze tips om een duurzaam kerstboomontwerp te verkrijgen
U zult het helemaal niet moeilijk hebben bij het maken van uw Sideau® kerstboomarrangementen, want ze hebben ervoor gezorgd dat elke stap in het proces wordt beschreven, zodat u de bloemstukken de komende feestdagen kunt maken. Volg de instructies zoals ze zijn en voila! U zult een spetterende bloemen kerstboom hebben.

  1. Teken de vorm van uw Sideau® boom
  1. Knip de vorm uit

3. Zet uw Sideau® kerstboom vast

  1. Geniet van uw floral foam boom

Waar is Sideau® van gemaakt?
Sideau® is gemaakt van Earthwool, een natuurproduct gemaakt van basalt, een vulkanisch stollingsgesteente. Daarnaast wordt het gemaakt met Ecose®, een natuurlijk bindmiddel (materiaal dat andere materialen bij elkaar houdt of trekt om mechanisch een samenhangend geheel te vormen) vrij van acetylaten en formaldehyde. In de samenstelling van het bindmiddel maken petrochemische grondstoffen plaats voor plantaardige grondstoffen zoals suikerbiet of rietsuiker.

Als u wilt beginnen met het maken van uw kerstbloemwerk, ga dan zeker naar de website van Sideau en ontdek daar alles wat u nodig heeft.

Bron: Thursd.com