Skip to main content

Trendz beurs Gorinchem 2024

30 november 2023

Drie dagen lang kun jij je verbazen over de mooiste showrooms en de gezichten achter ruim 300 merken. De deelnemers bestaan zowel uit grossiers, fabrikanten, agenten, importeurs en designers uit Nederland en het buitenland. Ontdek de (nieuwe) collecties in de verschillende segmenten: van outdoor & flowers, gifts en home deco & linen tot table- & kitchenware, stationery en fashion + jewelry & accessories. Profiteer van het face-to-face contact en bekijk de producten met eigen ogen. 

  • Locatie: Franklinweg 2, 4207 HZ Gorinchem
  • Ons standnummer: H115

Trendz is hét inspiratie en inkoopmoment op het gebied van home deco & lifestyle. Wil jij nieuwe collecties inkopen om jouw klanten te verrassen? Of inspiratie opdoen bij diverse podia over uiteenlopende actuele onderwerpen om jou klaar te stomen voor de toekomst? Dan ben jij bij vakbeurs Trendz aan het juiste adres.

Tijdens de aankomende voorjaarseditie presenteren verschillende creatieve talenten van vakschool SintLucas inspirerende concepten. Laat je verrassen en ontdek hoe je duurzaamheid terug kan laten komen in jouw winkel. Van winkelpresentatie, communicatie tot het verkrijgen van nieuwe producten.

Maar dat is niet alles. Naast de showrooms is er nog veel meer te beleven tijdens Trendz. Zo kun je inspiratiesessies volgen voor jouw vakgebied op het Trendz Podium, DIY Podium en Bloemen & Planten Plein. Daarnaast ontdek je vernieuwende producten van opkomende designers op de Designersarea en ontdek je de aankomende trends op het Trendplein.

Het wordt weer een geweldig vakevent in 2024!

Bron: www.trendzvakbeurzen.nl